У Тростянецькій ОТГ відновило роботу відділення соціального захисту населення

За місяць ворожої окупації Тростянця Сумської області приміщення місцевого відділення соціального захисту населення зазнало значних пошкоджень та було розграбоване російськими загарбниками.

Після визволення території громади, на сьогодні кабінети цього відділення вдалося зробити придатним для роботи. Також відновили сервери із базами даних, частину комп’ютерної техніки фахівці соціального захисту принесли з дому. Про це у черговому відеозверненні помідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Тепер в Тростянецькому управлінні соцзахисту можуть надавати весь спектр соціальних послуг. Цим вже займаються 11 працівників, які приступили до виконання своїх професійних обов’язків. Вони приймають документи, призначають житлові субсидії, пільги, компенсації, реєструють внутрішньо переміщених осіб тощо. 

Крім того, за словами Д.Живицького, завдяки #Мінцифри та особисто Михайла Федорова, Сумщина днями очікує нову комп’ютерну техніку для відновлення роботи фахівців соціального захисту. 

     Комп’ютери, ноутбуки та принтери надійдуть невдовзі в департамент соціального захисту населення        облдержадміністрації і ми зможемо доукомплектувати робочі місця Тростянецького відділення Охтирського районного управління соцзахисту населення необхідною технікою, - розповів очільник обласної військової адміністрації.
Комментариев: 0
Добавить комментарий