Тростянецькі шоколадники отримали пасхальні подарунки від своїх європейських колег

До війни про місто Тростянець Сумської області говорили, як про шоколадну столицю Україну через потужне виробництво на місцевій фабриці шоколаду, кави та різних бісквітів. Вторгнення російських окупантів в Україну внесло страшні корективи у діяльність цього товариства, поставивши його на межу існування – ворог його спочатку пограбував, а потім деякі виробництва вщент спалив.

Більше тисячі тростянчан мало тут роботу в мирних час. Після визволення Тростянця від російської окупації люди з тривогою дивляться на рідне понівечене підприємство. Чи оживе? Чи запрацює?

Сьогодні в багатьох працівників такі питання відпали – їх запросили на рідне підприємство, вперше після визволення міста. Знову загомоніла територія звично великою кількістю голосів, радісно спілкувалися один з одним колеги. А приємним додатком до цієї зустрічі стали подарунки, які передали своїм тростянецьким колегам-шоколадникам їхні колеги з європейських кондитерських фабрик.

- Наша команда дуже старалася, щоб  пригощання потрапило до рук працівників саме на свято. Усім миру і добра! Велика подяка благодійникам! З Святом всіх!  А далі буде ще, - написав на своїй сторінці в фейсбук працівник кондитерського виробництва, голова первинної профспілки "Свободу Праці" ПрАТ "Монделіс Україна" Євген Водопьян

Шоколадники задоволені. У них так було завжди – до Великодня всі працівники отримували продуктові пасхальні набори. Традицію, як бачимо, не порушили! 
Комментариев: 0
Добавить комментарий