Охтирська прокуратура відкрила ще два провадження по фактам звірст російських окупантів у Тростянці

За процесуального керівництва Охтирської окружної прокуратури Сумської області розпочато ще два кримінальних провадження за фактом порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України) у м. Тростянець Сумської області. Про це повідомляє прес-служба Сумської обласної прокуратури.

Зокрема, за даними слідства, військовослужбовці збройних сил російської федерації, застосовуючи засоби, які заборонені міжнародним правом, 21 березня 2022 року з важкої артилерії обстріляли житловий квартал у м. Тростянець. Унаслідок цього у власній квартирі від осколкових поранень загинув 34-річний мешканець Володимир. Також знищено та пошкоджено цивільну інфраструктуру.

Інший факт, по якому проводиться слідство, датується 7 квітня 2022 року, коли під час огляду спеціалістами місцевості у міському парку було виявлено обгорілий труп людини. Особа загиблого наразі встановлюється. Проведення досудового розслідування доручено слідчим слідчого відділення поліції №1 (м. Тростянець) Охтирського районного відділу поліції ГУНП в Сумській області.

Комментариев: 0
Добавить комментарий