Просто жах: у Тростянці під час роздачі гуманітарки невідомі обікрали машину полтавських волонтерів

У Тростянці Сумської області на одній з вулиць під час роздачі гуманітарної допомоги, невідомі обікрали автомобіль волонтерів з Полтави, забравши чималу суму грошей та золоті речі.

Пригода сталася на вулиці Луніна, куди заїхав автомобіль волонтерів з Полтави. Мешканці, які прийшли за гуманітаркою, відразу повели себе не дуже чемно – щільно обступили автівку, не даючи змоги сформувати чергу, почали самі хапати все, що бачили поруч - чоловіки набирали предмети жіночої гігієни, літні люди хапали дитяче харчування… Точно, що більшість брали привезене не для них.

Збоку це видовище виглядало дуже сумно, принизливо, так, наче ті, хто прийшли за допомогою, прибули невідомо звідкіля і вже давно не бачили ні їжі, ні засобів побутового вжитку - нічого. 

Очевидно, в цей час хтось з нечистих на руку і скористався (чи скористалися) цією метушнею – проникли в кабіну водія і забрали біля 10 тисяч гривень та золоті обручки, що там лежали. Про все це розповів сьогодні тростянецький волонтер Мирослав Шило на своїй сторінці в Фейсбуці.

«З цим свавіллям не можна миритися. Це ненормально, коли люди здалеку везуть для нас безкоштовну допомогу, а замість вдячності їх грабують. Якщо хтось що знає по цій неприємній для всього Тростянця історії, негайно пишіть в соцмережах, надайте інформацію нам - волонтерам або в поліцію» - звернувся до тростянчан Мирослав Шило. 

Комментариев: 0
Добавить комментарий