Війна війною, а порядок має бути: жителі Боромлі вийшли на толоку

Понад півсотні жителів села Боромля Сумської області долучилися сьогодні до прибирання центральних вулиць вздовж траси національного значення, ринкової площі і паркової зони. 

На толоку вийшли люди, які живуть у будинках поблизу та працівники бюджетної і комунальної сфери. Одягнувши рукавиці, взяли в руки мітли, граблі, лопати, пакети для сміття.


«Війна війною, а порядок має бути належний» - кажуть учасники прибирання. Тут і раніше люди любили погуляти з дітьми, посидіти на лавці чи навпаки поганяти м`яча на спортмайданчику. Тепер, після визволення громади від російських окупантів, люди поступово повертаються до звичних, як для мирного часу, устоїв буття.

  • Ми організовуємо прибирання в усіх населених пунктах громади, залучаємо населення, мешканці активно відгукуються, – розповідає сільський голова Василь Романіка.

Працівники сільської ради зробили об’їзди території, визначають обсяги і порядок виконання як відновлювальних робіт, так і щодо впорядкування території. І нехай багато навколо розбитих від ворожих обстрілів будинків, проте люди руки не опускають, самі беруться до роботи. Поступово вулиці і зелені зони стають охайнішими, прибираються також території шкіл, лікарень та інших установ.

Комментариев: 0
Добавить комментарий