Кошти за квитки на Схід-рок отримає підконтрольна родині тростянецького мера громадська організація

За інформацією сайту https://shostka-news.com, всі кошти, які будуть отримані від продажу квитків на фестиваль «Схід-рок» у Тростянці Сумської області, що запланований на вечір 9 квітня, перерахують тростянецькій громадській організації “Центр Європейської інтеграції Слобожанщини”. 

Іншого не слід було й очікувати. Адже головними організаторами цьогорічного онлайн-фестивалю є тростянецький мер Юрій Бова і його син - депутат міськради Руслан Бова. А громадська організація “Центр Європейської інтеграції Слобожанщини” – можна сказати, що «їхня структура» - її директором є той же Руслан Бова. А серед чотирьох засновників цього Центру знову ж Руслан Бова, а також його мати (відповідно, і дружина мера) – Ріта Бова. І телефон цієї громадської організації, вказаний у державному реєстрі, це мобільний номер того ж Руслана Бови.     

То ж, гроші прийдуть за призначенням. Але скільки їх буде і чи всі вони будуть використані «на гуманітарну допомогу Тростянцю», як запевняє Руслан Бова, можливо, побачимо у звіті ГО “Центр Європейської інтеграції Слобожанщини”. Якщо, такий з`явиться в публічній площині – тільки не в постах на словах, а в копіях документів.
Комментариев: 0
Добавить комментарий