За перегляд благодійного фестивалю "Схід-рок" доведеться заплатити від 100 до 500 гривень

Доки у Тростянці Сумської області затишшя від війни, тут знову беруться за улюблені у міської влади фестивалі. Про намір провести один з таких – «Схід-рок», міський голова Ю.Бова вчора заявив у себе на фейсбук-сторінці, де він написав, що мистецький захід відбудеться в онлайн-форматі у квітні. 

У афіші «Схід-року» вказується, що фестиваль є благодійним. При цьому тут же дається посилання для придбання квитка на нього - ціни від 100 до 500 гривень. Більше того, хто квитка не матиме, навряд чи зможе подивитися виступи виконавців в рамках цього фестивалю.

Так, в інтернеті одна з прихильниць рок-музики питає щодо можливості перегляду концерту в онлайн. Олександр Коломієць (м.Суми) відповів їй: «Звісно, але, як я зрозумів, доступ до трансляції буде тільки за електронним квитком, або безкоштовно в запису, думаю, що через декілька неділь». Декілька - це не менше 2-3 місяців.

Як бачимо, все в кращих традиціях попередніх тростянецьких фестивалів – без оплати не подивишся. Навіть якщо захід благодійний. При цьому, додамо, що за всі роки проведення "Схід-року" виручка від проданих квитків жодного разу не передавалася до міського бюджету. Жодного разу!!! Гроші "розчинялися" по кишеням організаторів та учасників.


Немає ясності і щодо мети проведення цього фестивалю – мер у коментарі вказує, що захід проводиться «заради збору коштів на гуманітарну допомогу жителям міста Тростянець». На одному з сайтів обласного онлайн-змі вказується, що гроші підуть «на відбудову міста». А в самій афіші, на що саме будуть витрачені зібрані гроші, немає жодного слова.
Комментариев: 0
Добавить комментарий