Очільник Полтавщини розповів про запеклі бої під Тростянцем, що на Сумщині

Сьогодні Полтавщина дала тимчасовий прихисток багатьом тисячам переміщених жителів Сумської області. Цікаво, що людям не тільки допомагають пережити складні періоди в їхньому житті, а й не забувають інформувати переселенців про ситуацію на Сумщині.

Так, сьогодні у своєму відеозверненні до земляків, голова Полтавської обласної військово-цивільної адміністрації Дмитро Лунін розповів про відважну боротьбу з ворогом навколо окупованого Тростянця.

"Триває 27-й день боротьби з ворогом – повномасштабної війни на території України. Я і надалі інформую вас про ситуацію на Полтавщині і в інших областях. Учора весь день точилися запеклі бої під Тростянцем на Сумщині. Наші Збройні сили били ворога. Наразі окупанти несуть великі втрати та їхні наступальні плани зірвані українськими воїнами", - зазначив очільник Полтавщини».

Далі в цьому ж зверненні Д.Лунін розповів, що і Полтавщина, якщо доведеться, готова захищати свою землю.

"Хочу всіх запевнити, що і правоохоронці, і територіальна оборона, і, в першу чергу Збройні сили України, дають гідну відсіч ворогу по всій країні. Запевняю, що Полтавщина теж готова до оборони... Я вас прошу не піддаватися паніці. Усім тримати стрій і кожному займатися своєю справою. Я впевнений і в Збройних силах України, і в територіальній обороні, і в правоохоронних органах. Все буде Україна! Тримаємо стрій і переможемо".

https://poltava.to/news/65364/ 

Комментариев: 0
Добавить комментарий