Ворог несе втрати і здає позиції під Тростянцем і Боромлею

Важкою для російських окупантів була ця ніч в Охтирському районі Сумської області. Завдяки координованим і професійним діям підрозділів української армії, ворог поніс серйозних втрат відразу на кількох позиціях, зокрема біля Тростянця, Боромлі і Великої Писарівки.


Про це повідомив голова Сумської обласної військово-цивільної адміністрації Дмитро Живицький. 

«Сьогодні серйозні бої йшли в Охтирському районі, відразу з кількох позицій російська армія відступила. Помітні втрати ворог поніс в районі Тростянця – артилерія ЗСУ завдала серйозної шкоди командним пунктам і базам забезпечення противника. У Боромлі українській армії вдалося знищити кілька САУ і «Бук», також істотно пошкоджений великий склад з боєприпасами», - йдеться у повідомленні Д.Живицького.

Те, що ворог на нашій землі несе великі втрати, підтверджується і в інформації Генштабу. Там вказується про великі втрати окупантів в техніці і живій силі в результаті важких боїв в Охтирському районі на Сумщині. Ворог має проблеми із комплектуванням бойових та підрозділів забезпечення.

То ж, 22-а доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню починається з приємних для нас новин. Дякуємо нашим захисникам!

Комментариев: 0
Добавить комментарий