Жителі окупованого Тростянця задають незручні запитання своєму меру

Мешканці окупованої російськими загарбниками Тростянецької громади сьогодні перебувають у ворожому пеклі – з одного боку вони щодоби піддаються безкінечним обстрілам з усіх видів зброї, а з іншого - населення на межі гуманітарної катастрофи без світла, зв`язку і вже майже без запасів їжі. З ким вони можуть розділити свою біду, на кого покластися? Навряд чи багато в чому в цій ситуації може людям допомогти обрана ними місцева влада чи законний мер. Але до кого ще звертатися? Тому сьогодні в соцмережах жителі часто шукають підтримки і розради саме від свого очільника, задаючи йому часом гострі, проблемні і дуже незручні запитання.  

Ірина К. «Юрій Бова, цікаво, де зараз ви знаходитесь?... Чому ховаєтеся за спинами своєї громади?...».

Галина Б. «Чому міський голова не пише про ситуацію в місті? Чому інші мери і представники громад чи не щодня викладають відеозвернення, а при необхідності і йдуть на перемовини з окупантами для вирішення невідкладних комунальних проблем? Немає світла. У деяких родин вже немає і крихти хліба. Важкохворим не надається невідкладна медична допомога. Родини днями не можуть поховати померлих - в одній сім`ї покійник вісім діб лежав у гаражі і потім його, від безвихіддя, поховали на городі. Хто людям допоможе в таких ситуаціях?».

Наталля П. «Допоможіть дізнатися, як там на Абісінії, ДОКі, Перекалках, цукрозаводі, центрі чи в Смородині? Немає нічого страшнішого за невідомість. А «Тростянець INFO» пише про якусь загрозу життю тростянецького мера і щоб його захистити, необхідно зібрати кошти на броньований джип. Це що головна проблема для Тростянця? На жаль, у нас немає такого мера, як в Охтирці…».

Юлія В. «Цікаво, ви не відповідаєте на смс тому, що орки теж відібрали ваш телефон, як і у половини жителів нашої громади?! Хоча навряд, тому що ви і ваша сім'я напевно в безпеці. А наші рідні залишилися під кулями і снарядами російського окупанта!!‼️"»

Улляна В. «Давайте хоч шось робити, у місті Тростянець повний безлад! Орки роблять, що хочуть. Скільки ще страждати людям???».

Михайло К.  «Я дивуюся силі та міцності тероборони в інших громадах, містах і навіть селах, і з розчаруванням спостерігаю, як знищують наше місто. Де хвальона тростянецька «Січ» з мером-командиром на чолі?...».

Комментариев: 0
Добавить комментарий