"Ми вже звикли до смерті": розповіді українців з окупованої росіянами Тростянеччини

Як пройшла минула доба на Тростянеччині Сумської області? Ми зібрали деякі короткі дописі людей в соцмережах. І ось яка вийшла картина. 

Мирослав Ш. «Сьогодні окупанти перелякали ввесь центр міста. Як звичайні розбійники, вони почали лізти по квартирам мирних людей, забирали смартфони, били ноутбуки та іншу техніку для зв'язку. Це просто якийсь жах! Це просто тварини, у яких немає навіть краплі гідності і совісті, вони не гребують нічим, лізуть і в домівки з дітками, так і з пенсіонерами…».

Інна Е. «До моєї подруги увірвались російські солдати, сказали вимітатись із квартири, бо буде «зачистка» міста…».

Анатолій К. «Фактично ми всі тут, як заручники. Ми вже звикли ходити поруч зі смертю. І не знаєш, коли це скінчиться. Якщо на день по два-три обстріли, то це для нас тихо. Але останнім часом російські війська гатять чи не кожної години…».

Валентина Л. «Допоможіть Становій. Орки людей з села не випускають, ходять по хатам, виганяють селян і палять їхні хати. Ніхто не знає про зелений коридор. Де мер? Невже кинули людей на призволяще?». 

Андрій М. «Допоможіть евакуювати людей з Рупиного. З ними взагалі немає ніякого зв`язку…».

Вікторія Л. «В селах Кам`янка і Кам`янецьке шість днів без світла, води, хліба і без зв`язку. Умови нелюдські. І кожного дня, кожної ночі - під обстрілом...».

Тетяна Т. «Село Білка. Катастрофа!!! Діти сидять у підвалах без їжі і світла. Багато хат знищено. Допоможіть!!!».

Комментариев: 0
Добавить комментарий