У окупованому Тростянці населенню роздали першу партію гуманітарної допомоги

Нарешті і в окупований ворогом Тростянець Сумської області надійшла гуманітарна допомога. Її роздавали в найближчому до виїзду в обласний центр виселку Гай. Хоча отримати її прийшли і люди з інших мікрорайонів. Про це розповів громадський активіст, волонтер з Тростянця Олексій Сміян.

  • На підході є інша гуманітарна допомога, але доставити її в умовах суцільної ворожої блокади і невтихаючих артобстрілів  нашого міста дуже непросто, - повідомив волонтер.

Олексій Сміян також розповів, що поруч з допомогою ззовні, не припиняється робота по підтримці населення в самій громаді, насамперед завдяки небайдужим підприємцям. Так, в місті випікається хліб в «Тростинці», на грудних дітей там же видається сухе молоко, тільки для підтвердження батьки мають показати свідоцтво про народження дитини, молоко видається навіть поза чергою.  

Загалом з провізією у Тростянці дуже важко. І щоб вижити, треба всім бути разом. З цього приводу волонтер порадив тим чиновникам місцевої влади, які ще не поховалися, як мер, по «підпіллях», менше займатися склоками і з`ясуванням тим, хто краще дбає про людей. 

  • Про ордени будемо говорити, коли переможемо ворога. А сьогодні ми повинні допомогти нашим мешканцям вижити. Ми переможемо! Ми все витримаємо! Слава Україні! - сказав Олексій Сміян.
Комментариев: 0
Добавить комментарий