Аварія на водогоні: частина центру Тростянця знову два дні без води


Другий за останні півтора зимових місяці порив вуличного водогону і майже на одному місці аварія трапилась у Тростянці Сумської області на вулиці Комарова, де в січні цього ж року подібний порив позбавив біля двох тисяч жителів центру міста води. І ось нове випробування – кілька багатоповерхівок вулиці Відродження України, а також будинки приватного сектора поруч розташованих вулиць ще на дві доби були позбавлені водо-каналізаційних послуг.


Комунальники знайшли місце пориву, розрили його. Згодом ліквідували аварію. Втім, люди не стільки пишуть у коментарях, які, мовляв, комунальники молодці, попрацювали в поті чола і порив усунули. Соціальні мережі переповнені розлюченими постами, в яких люди висловлюють нерозуміння дій керівників міської ради і профільних комунальних служб, які замість замінити на цій вулиці водогін, який служить ще з радянських часів і вже давно зносився, раз у раз покривають вулицю асфальтом, а через місяць-два знову його знімають, щоб ліквідувати чергову аварію. 


  • Щороку кілька разів за рік тут то порив каналізації, то води цією вулицею немає... А в результаті повно бруду, землі, шматків асфальту, машини їздять тротуарами. А води як не було, так і немає, а якщо включать, то діб через троє, а ще краще нова яма через два метри від попереднього місця пориву, - пише жителька міста Наталя Притака

Між тим містянам знову замість відкрити кран доводиться користуватися водою з колодязів, яких в місті залишилось не так і багато.

Комментариев: 0
Добавить комментарий