Родина мера Тростянця з космічною швидкістю побудувала в центрі міста новенький бізнес-центр

За якихось місяць-півтора в центрі міста Тростянець Сумської області, біля супермаркету АТБ, виросли, мов гриби, три торговельних павільйони. По самим скромним підрахункам такі споруди коштують близько пів мільйона гривень. І це не рахуючи оздоблення, меблювання, підведення комунікацій тощо.

Багатьом людям було цікаво, який щасливчик цим володіє. Багато підприємців сьогодні закриваються, хто не має власного бізнесу, на заробітки виїжджають за кордон. А виявляється хазяїном цього новенького торговельного об`єкту є син міського голови, депутат міської ради Руслан Бова. З`ясувати це допоміг номер телефону, який вказано в оголошенні на вхідних дверях одного з павільйонів - про здачу цих торгових площ в оренду. 


Тільки дивним здається людям, що будівництво цього та деяких інших об`єктів родини мера, співпадає з будівництвом комунальних об`єктів, які міська рада здійснювала за бюджетні гроші. Наприклад, будувалися бесідки на Ведмежій поляні, а в цей час на подвір`ї родини мера з`явилася добротна лазня з такого ж самого матеріалу, як і бесідки. Коли міська рада будувала денний ринок, біля Круглого двору запрацював павільйон "Солодке містечко" - родини сина мера.

І ось тепер, коли в Тростянець завезли металоконструкції для будівництва спортивно-оздоровчого комплексу Н2О, про що міський голова Ю.Бова на місцевому комунальному телеканалі не так давно хвалився, починається будівництво цих самих Бовиних павільйонів.

І поряд з цим люди постійно чують, як мер виступає у ролі прохача від громади на фінансування різних заходів, мов у родини мера коштів взагалі немає. То він просить підприємців, бюджетників і мешканців, на фестивалі, нещодавно попросив "скинутися" на самооборону. Звичайно, кошти просить не собі в кишеню, а на фонд "Доброта". Але ж всі знають, що той повністю контролюється родиною мера. 

То ж така метаморфоза - тростянчани з кожним днем стають все бідніші і бідніші, ледь зводячи кінці з кінцями, а родина мера – багатіє і багатіє, ось з космічною швидкістю побудували новенький бізнес-центр. 

Згідно з декларації про доходи, у Тростянецького міського голови Ю.А.Бови задекларовано нерухомості: квартиру (91,7 м.кв.), магазин (139,7 м.кв.), ще один магазин (148,1 м.кв.), офіс (447,6 м.кв.), автобусна зупинка з торговим павільйоном (26,5 м.кв.), житловий будинок (284,8 м.кв.), павільйон (20 м.кв.), а також ще ряд павільйонів (60 м.кв.).

Комментариев: 0
Добавить комментарий