Розійшлися дороги у нардепа Задорожнього з його тростянецьким помічником Кривошеїним

У народного депутата України Миколи Задорожнього, обраного в Сумській області по мажоритарному округу №162, поменшало на одного помічника. З січня цього року парламентар розірвав трудовий договір з Максимом Кривошеїним, який працював помічником-консультантом у Тростянці на постійній основі. 

  • На сьогоднішній день немає у мене помічника по Тростянецькій громаді. Зараз ідуть пошуки людини, яка зможе якісно виконувати обов`язки, - прокоментував ситуацію народний депутат. - Він вирішив, що не в змозі виконувати обов`язки помічника-консультанта, тому тут нормально, по-людськи, розійшлися: він своєю дорогою, я - своєю.


Щодо самого Кривошеїна, то на посаді помічника нардепа він пропрацював біля півтора роки. За цей час мало чим запам`ятався. Скоріше, ця посада йому допомогла в кар`єрному просуванні – за партійним списком партії «Слуга народу» став депутатом Тростянецької міської ради. Це, очевидно що, допомогло йому знову повернутися на попереднє місце роботи в міську раду – для провладної фракції міського голови «Сила людей», це - як плюс один голос під час прийняття рішення. Втім, сама партія «Слуг народу» цілком імовірно може розглянути питання відкликання і заміни цього депутата.  

Відсутність офіційного помічника, на думку М.Задорожнього, не вплине на якість його комунікації з виборцями Тростянецької громади. Вони можуть звертатися до його охтирських помічників, які працюють на весь район і округ. Також до народного депутата можна звернутися по електронній пошті, діє телефонний зв'язок з помічником у Києві, також до нардепа можна звернутися через партійний штаб у місті Охтирка. 

Нагадаємо, Микола Задорожній обирався по мажоритарному виборчому округу №162 – це міста Лебедин і Охтирка, а також громади колишніх Великописарівського, Лебединського, Охтирського і Тростянецького районів.   

Комментариев: 0
Добавить комментарий