До підозрюваного у крадіжці сумчанина Тростянецький суд застосував домашній арешт

29 грудня 2021 року слідчий Тростянецького відділення поліції Сумської області звернувся до суду з клопотанням про застосування до мешканця м. Суми запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Своє клопотання мотивував тим, що Тростянецькою поліцією розслідується кримінальне провадження відносно раніше судимого 36-річного мешканця Сум. За версією слідчого, він підозрюється у тому, що 24 грудня 2014 року, у вечірній час прибув на власному автомобілі до м. Тростянець із обласного центру, де разом з двома знайомими запланував пограбування одного з помешкань по вулиці Жовтнева. Чоловіки через пошкоджене вікно проникли до будинку, де викрали золоті та срібні вироби вартістю 52 тис. 763 грн., які належали господині житла.    

Сумчанин тривалий час перебував у розшуку. Коли ж правоохоронці встановили місце його знаходження, чоловіка затримали. 29 грудня минулого року йому було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. 

Цього ж дня суддею Тростянецького суду О.Огієнком було задоволено клопотання слідчого поліції та підозрюваному до 28 лютого 2022 року було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Йому заборони залишати житло, у якому він постійно проживає, у період часу із 23-ї години вечора до 6-ї ранку.
Комментариев: 0
Добавить комментарий