У Тростянці на Різдво один з центральних житлових мікрорайонів залишився без води

Близько двох тисяч жителів кількох центральних вулиць міста Тростянець Сумської області вже два дні сидять без води. Це і кілька багатоповерхівок вулиці Відродження України, а також будинки приватного сектора поруч розташованих вулиць. 

Сама аварія трапилась на вулиці Комарова. Комунальники ще 6 січня знайшли місце пориву, розрили його а глибочезний котлован обгородили стрічкою. На тому і залишили роботи. Коли аварію ліквідують, а відповідно люди отримають воду – ніхто не знає. Крім того, місце аварії паралізувало проїзд по вулиці в обидва боки.


Міська рада аварію намагається не помічати. Ніхто навіть не подбав про те, щоб водовозами хоч би підвозити до будинків технічну воду. На своєму офіційному сайті про порив і його ліквідацію теж ані слова. Там на центральному місці мер Ю.Бова бажає жителям громади, «щоб Різдвяні свята принесли родинам святковий настрій, добробут і злагоду». 

Люди ж обурені. Не можуть ні їжу нормально зготовити, ні помити посуд після святкових частувань, ні покупатися, зрозуміло що і каналізаційними послугами мало хто користується. Крім того, треба враховувати і епідемію на коронавірус, а у людей немає навіть змоги за необхідності мити руки.

- Вчора і сьогодні велике християнське свято - Різдво Христове! Але для мешканців наших будинків це свято зіпсоване, бо ми стали заручниками аварії на водогоні і вже дві доби сидимо без води. Тому це свято для нас, як знущання мерії і підпорядкованих їй ремонтних служб над людьми, - прокоментував мешканець вулиці Відродження України, депутат міськради Олександр Кєтов.


Людям же нічого не залишається, як взятися за відра і в мороз податися за.кілька сотень метрів до колодязів у приватний сектор, щоб хоча б для мінімуму потреб мати запаси води.
Комментариев: 0
Добавить комментарий