Андрій Деркач: «Влада має першочергово забезпечити теплом соціальні об’єкти»


Народний депутат, лідер партії «НАШ КРАЙ» Андрій Деркач спільно зі своїм колегою Сергієм Шаховим підготували законопроект згідно з яким, в першу чергу, теплопостачанням мають забезпечуватися соціальні об’єкти. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі (https://t.me/andrii_derkach). 


«На трьох державних ТЕС знаходиться сумарно 123,2 тисячі тон при мінімально допустимих 227,6 тис. тон. Фактичний запас вугілля не досягає мінімального необхідного рівня на жодній із державних ТЕС», - зазначає в повідомленні Андрій Деркач.


Тож, у такій ситуації, народні обранці ініціювали внесення правок до Закону України «Про теплопостачання» (http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=73376). 

Відповідно до законопроекту, у разі запровадження обмежень теплопостачання, першочергове постачання теплової енергії забезпечується для потреб установ охорони здоров'я, освіти, дошкільних установ, об'єктів житлово-комунального господарства та населення.

«Якщо влада вкотре не здатна підготувати країну до зими, то, як мінімум, має налагодити безперебійне теплопостачання соціальних об'єктів», - підсумовує Андрій Деркач.

Комментариев: 0
Добавить комментарий