У Боромлі на полюванні мисливець застрелив товариша

Трагедія сталася неподалік села Боромля під час полювання групи людей з власної необережності одного із мисливців, який думаючи, що стріляє у дику козу, застрелив товариша - 28-річного односельця. 

Санкція статті, по якій попередньо кваліфікують надзвичайну подію і відкрили кримінальне провадження, передбачає максимальне покарання 5 років за гратами. 
- Попередньо встановлено, що четверо громадян полювали неподалік с. Боромля. Стоячи на номері, 31-річний чоловік здійснив постріл в бік дикої кози, після чого почув крик. Пішовши туди, виявив пораненого - 28-річного товариша, - розповів речник прес-служби поліції Сумської області Володимир Крупецьких.

Полювали чоловіки вдень, по видному в урочищі Либідь. Водяться тут і зайці, і лисиці, і дикі кози. Одні мисливці намагалися вигнати дичину з кукурудзи на відкритий простір між покошеним полем і чагарниками. Інші були готові вразити дичину. Фатальний постріл прогримів десь о 15-й - припускають, що постріл був здійснений не по дичині, а по звуку її наближення. І це зіграло ту жахливу рокову роль. 

Чоловік, якого застрелили, - місцевий житель Володимир Полулях. Він помер в реанімаційному відділенні Тростянецької лікарні. Чоловік пройшов АТО, як офіцер запасу, за фахом юрист. Боромлянський сільський голова Василь Романіка розповів, що був готовий запропонувати чоловікові роботу в сільській раді. 
У поліції за фактом події відкрили кримінальне провадження, за першою частиною статті 119 "Вбивство через необережність" ККУ.

Комментариев: 0
Добавить комментарий