ФК «Тростянець» витягує нічию в Херсоні у виїзному матчі проти «Кристалу»


У суботу, 16-го жовтня, відбувся матч чотирнадцятого туру другої ліги чемпіонату України з футболу, в якому ФК «Тростянець» з Сумської області зіграв на виїзді в Херсоні проти команди «Кристал». Матч видався бойовим, відповідний і рахунок – 2:2.

З першої до останньої хвилини поєдинок був цікавим і багатим на події. По два голи зуміли забити обидві команди. І всі - в другому таймі. Відкрили рахунок гості – на 50 хвилині відзначився Валерій Гайван. Відповідь господарів не змусила себе довго чекати. Спочатку Іван Козак зрівняв рахунок (55 хв.), а потім Арсеній Процишин вивів команду вперед (67 хв.). Однак тростянчани все ж зуміли вирівняти  результат – захисник суперника у своїй штрафній зіграв рукою, суддя призначив пенальті. Одинадцятиметровий взявся бити Андрій Сліпухін. Але голкіпер його відбив. Першим на добиванні був тростянчанин Віталій Полянський і він все ж послав смугастого у сітку воріт - гол. Рахунок до кінця матчу залишився незмінним.

Головний тренер ФК «Тростянець» Сергій Коритник так прокоментував поєдинок: «Задоволений грою і віддачею своїх гравців. Молодці, що зуміли витягти рахунок після того, як виграючи, раптом двічі пропустили. Суперник - досвідчена команда. Але ми гідно трималися і нічим не поступалися нашим суперникам. Рахунок на табло, в цілому, відповідає тому, що відбувалося на полі».

Комментариев: 0
Добавить комментарий