Комунальникам Тростянецької громади куплять впорядкувальної спецтехніки на 11 мільйонів гривень

Для покращення роботи по благоустрою населених пунктів, що входять до Тростянецької об`єднаної громади Сумської області, депутати міської ради прийняли програму, по якій комунальним службам протягом 4 років закуплять нової техніки на 11 мільйонів гривень.

Придбання техніки стосується насамперед підприємств-важковаговиків: "Тростянецькомунсервіс", "Екосервіс", "Чисте місто" та ЖЕУ. Для здешевлення і залучення коштів з інших джерел буде використана програма лізингу, де держава компенсує 20 відсотків витрат, як перший внесок, що потрібен для гарантування придбання тієї чи іншої техніки. 
Що ж планують закупити? Для КП "Тростянецькомунсервіс" це буде багатофункціональний екскаватор (3 млн.) та вакуумна очисна машина (1,6 млн.). Для "Екосервісу" - сміттєвоз на 22 куб/м (3,1 млн.) і дорожня комбінована машина (3,3 млн.). 

Як видно, автопарк поповниться важкою технікою, машинами для утримання і прибирання доріг та іншою, необхідною для якісної роботи як в місті, так і в сільській місцевості.

Крім того програма передбачає будівництво нових водопроводів, реконструкцію очисних споруд, будівництво каналізаційно-насосної мережі в центрі міста, будівництво ще однієї артезіанської свердловини те реконструкцію системи водовідведення в центральній частині міста Тростянець.

Комментариев: 0
Добавить комментарий