У товаристві з екс-міністром і зірками спорту відомий уродженець Сумщини в Італії вболівав за Усика

Минулої недільної ночі боксер Олександр Усик елегантно впорався з британським чемпіоном Ентоні Джошуа. Українець став володарем поясів WBO, WBA, IBF та IBO. Допомогла йому в цьому особиста майстерність. А ще - палке уболівання земляків, де б хто з них не знаходився – вдома біля телевізора чи далеко від країни, як у випадку з відомим уродженцем Сумщини Владиславом Бухарєвим.

Бій Олександра Усика з британцем Джошуа проходив у Лондоні на стадіоні Тоттенхема. Ця подія викликала чималий резонанс серед українських прихильників спорту. Одні вболівали за нашого боксера вдома перед екраном телевізора, хтось спеціально поїхав в Англію, треті подію дочекалися у дорозі чи на відпочинку. 

Так сталося і з відомим уродженцем Сумщини, генерал-полковником Владиславом Бухарєвим, який якраз відпочивав в Італії в одному з курортних містечок. День бою Усика наш земляк теж вирішив провести по-спортивному – здійснив сходження на місцеву гору. Компанію йому склав до недавнього колега по роботі, екс-міністр МВС Арсен Аваков. Здійснюючи сходження, на одному з схилів чоловіки зустріли ще одного відомого українця - Іва́на Довгодька, переможця чемпіонатів світу та Європи, заслуженого майстра спорту України з академічного веслування. Спортсмен тут проводив тренувальний збір. 

Успішно діставшись до вершини, чоловіки вирішили ще раз зібратися разом, аби повболівати за Усика. Приєдналися до них ще з десяток українців, які перебували в цьому містечку. Зокрема, відомий спортсмен і тренер з веслувального спорту Максим Боклаженко, майстр спорту, тренер Микола Танцеров та інші.

Дванадцять раундів українці в Італії гаряче підтримували Олександра Усика біля екрана телевізора, потім раділи за його історичну перемогу і за здобуття боксером чотирьох чемпіонських поясів. А на згадку про італійське уболівання за Усика, який переміг в Англії, українські уболівальники зробили спільне фото.

Комментариев: 0
Добавить комментарий