На Охтирщині засудили чоловіка, який убив свого товариша, а потім спалив його тіло

Охтирською окружною прокуратурою Сумської області в суді доведено вину 47-річного чоловіка в умисному вбивстві товариша. 

Як поінформували у прес-службі Сумської обласної прокуратури, 26 березня 2019 року до Тростянецького відділу поліції звернулась місцева жителька із заявою про зникнення свого 41-річного сина. Жінка розповіла, що востаннє бачила його 6 березня. Тоді він разом із товаришем розпивали у них вдома спиртні напої, після чого чоловіки пішли продовжувати застілля вже до будинку цього знайомого. Знаючи звички свого сина, жінка певний час не хвилювалась. Однак, коли син не повернувся та не виходив на зв'язок впродовж 20 днів, вона звернулась до правоохоронців. 

У ході слідства було встановлено, що між обвинуваченим та зниклим виникла сварка, під час якої він вдарив свого опонента ножом. А потім, щоб приховати сліди злочину, спалив тіло на подвір’ї, а через декілька днів виніс та викинув рештки в лісопосадці неподалік будинку.

У суді обвинувачений вину у вбивстві заперечував. З його слів, вони разом випивали, як раптом товариш впав з табуретки, у нього пішла кров і він помер. Чоловік розгубився, виніс тіло на подвір’я, де спалив його.

За вироком суду 14 вересня 2021 року обвинуваченого визнано винним в умисному вбивстві та незаконному зберіганні вибухових речовин, оскільки в нього вдома було знайдено порох. Чоловіка засуджено до 13 років позбавлення волі (ч. 1 ст. 115 та ч. 1 ст. 263 КК України). 
Комментариев: 0
Добавить комментарий