Важка втрата. Сьогодні вранці після хвороби пішов з життя Грицаєнко Григорій Федорович.

Народився 23 квітня 1952 року в селі Буймер. Навчався в сільській Буймерській школі. Потім вступив до Мало-Висторопського технікуму сільського господарства, отримав спеціальність агронома. Згодом отримав вищу освіту. 

Більшість свого життя віддав роботі на землі. Змолоду працював в ряді агропідприємств Тростянецького району - «Жовтень» (Мартинівка), ім. Шевченка (Гребениківка). Як умілий організатор сільськогосподарського виробництва був призначений начальником районного управління сільського господарства, де пропрацював понад два десятиліття. 

У трудовій біографії Г.Ф.Грицаєнка була також робота в Тростянецькій міській раді, директором КХП, менеджером в компанії «Українські аграрні інвестиції».

Де б не працював Григорій Федорович, які б посади не займав, всі пам’ятають його, як відповідального, професійного, досвідченого, вмілого керівника, чуйну, доброзичливу людину. Він був справжнім професіоналом своєї справи, багато зробив для району і його жителів, віддано служив інтересам громади.

Висловлюємо щирі співчуття всім рідним і близьким покійного, розділяємо їхнє горе, гіркоту від втрати. Царство небесне його світлій душі, вічна пам’ять.

Група товаришів - І.М.Кучмій, С.Б.Шаповал, В.П.Провозін, М.М.Кириченко, А.М.Погребняк, В.О.Коваль та інші.  

Комментариев: 0
Добавить комментарий