У Тростянці провели квест із подарунками до Дня міста

Цими вихідними у Тростянці провели квест до Дня міста. Організували захід громадська організація  «НАШ КРАЙ – Сумщина» та благодійний фонд Андрія Деркача «Наше майбутнє», які заохочують жителів Сумщини до вивчення історії рідного краю. До участі у тростянецькому квесті відібрали 18 учасників  9 команд. Гравці повинні були відгадати загадки, скласти з отриманих цифр номер телефону та зателефонувати організаторам, який фіксував час дзвінка.

«Це у нас вже п’ятий квест. Чесно, кожен квест вийшов дуже кайфовим. Круто, що молодь бере участь у таких заходах. Тростянецький квест ми трохи ускладнили, цього разу замість 10 завдань ми зробили 12. Подивимося, як впораються учасники», – поділився організатор квесту Андрій Барбашов.

Швидко бігати та напружувати мізки учасників мотивавули три призових місця із подарунками. Кмітливість та знання міста допомогли команді «Ноу нейм» швидко розв’язати усі завдання.


«Ми ще на початку гри поділили завдання. Ми бігали не разом, а окремо, що допомогло зекономити час. Найскладнішим було завдання, де іноземною мовою було написане словосполучення, ми довго не могли зрозуміти його значення, але з третього разу здогадалися», – розповіли Богдан та Євгенія. 

Другими фінішували дівчата Олена та Валерія з команди «Смородяночки». 


«Побачила анонс квесту у фейсбуці та запропонувала подрузі Разом ми вирішили, що це крута можливість провести час на свято міста. Наша назва народилася від назви тростянецького мікрорайону Смородино, де проживають наші хлопці. А найскладнішим було завдання із намальованими нотами, ми оббігали усю музичну школу, а виявилося, що мова йшла про пам’ятник Чайковському», – поділилися дівчата.

Третіми фінішували хлопці з команди «Олімп». Усі три команди-переможці отримали грамоти та призи.


Вітали переможців та вручали заслужені подарунки депутат обласної ради Євген Южаков, заступник голови Охтирського райради Валерій Партала і керівник фракції партії «Наш край» в Тростянецькій міськраді Інна Борисенко.

Нагадаємо, нещодавно квест до дня міста провели у Глухові та Шостці та у Сумах. Незабаром перевірятимуть знання рідного краю у Кролевці.


Комментариев: 0
Добавить комментарий