ФК «Тростянець» мінімально програв «Металургу» на виїзді

Матч п`ятого туру другої ліги ПФЛ футбольний клуб «Тростянець» Сумської області проводив на виїзді проти МФК «Металург» із Запоріжжя. Господарі до цього матчу йшли без поразок, хоча посідали лише восьме місце. А ось гості після чотирьох турів, маючи одну поразку, були п`ятими в турнірній таблиці.  

Гра в цілому пройшла в обережному від обох команд стилі. «Тростянець» більше захищався, рідко думаючи про напад. Показовий факт - гості  свій перший удар по воротам суперника завдали лише на 33 хвилині. Втім, господарям перевага у контролі над м`ячем теж ніяких дивідендів не давала. У першому таймі у них був лише єдиний момент відкрити рахунок.


У другому таймі обидві команди заграли жвавіше. І металурги першими цим скористалися – Олексій Сидоров пішов на добивання після флангового прострілу і був першим після відскоку м`яча від воротаря тростянчан. 

Намагаючись врятуватися від поразки, тренер тростянчан Коритник проводить потрійну заміну. Підсилення лінії атаки дозволило активізувати наступальність. Але не більше. Реальної загрози ФК «Тростянець» так і не зумів створити. 

Як результат – друга поразка і місце тепер вже в нижній частині турнірної таблиці. А ось запоріжани навпаки піднялися з восьмого місця, за крок наблизившись до трійки лідерів.

Комментариев: 0
Добавить комментарий