Мешканці Тростянця петицією вимагають від міської ради належного фінансування своєї лікарні

На порталі Єдиної системи місцевих петицій наприкінці минулого тижня з`явилося звернення до Тростянецької міської ради Сумської області. Петиція розміщена в категорії «Здоров`я» і стосується поновлення фінансування інфекційного відділення міської лікарні, проблеми якого керівництво Тростянецької міської ради вже почало «вирішувати» шляхом скорочення медичного персоналу. 

«Тростянецька міська рада має надати належне фінансування діяльності КНП "Тростянецька міська лікарня" Тростянецької міської ради та всіх його відділень, в т.ч. інфекційного на 2022-2023 р.р., та здійснити всі необхідні дії/заходи для укладення договорів між лікарнею та НСЗУ в найкоротший термін та відзвітувати перед ОТГ», - зазначається в резюме петиції. 

Авторка петиції - громадська активістка Світлана Бабич. Напередодні створення свого звернення на порталі платформи електронної демократії, вона направила особистий запит до керівництва Тростянецької міської ради та міської лікарні, в якому просила надати їй інформацію стосовно того, що особисто зробили перші особи органу влади та адміністрації лікарні, для виправлення ситуації і укладання угод з НСЗУ. І взагалі, чи велися ними такі переговори з Національною службою здоров'я України.

Щоб підтримати петицію треба зайти на сайт https://petition.e-dem.ua/trostianets/Petition/View/31?fbclid=IwAR0lirp7UWV0vbTvPqg2ZGwUtWclVhGocgx3Xug1ONUIpJRSTIX6tDhFKfc
Комментариев: 0
Добавить комментарий