Боромянська ОТГ – найспортивніша громада Сумщини

У Краснопіллі Сумської області пройшов заключний етап обласної спартакіади «Краща спортивна громада Сумщини 2021 року». Втретє поспіль переможцями стали спортсмени Боромлянської ОТГ. На другому спортсмени команда з Липової Долини. Третіми завершили спартакіаду господарі – краснопільчани. 

На попередньому етапі відбулися змагання з волейболу. Цього разу спортсмени змагалися відразу з дев`яти видів – міні футболу, настільного тенісу, шахів та шашок, гирьового спорту, армреслінгу, а також у програмі було кілька популярних народних видів єдиноборств, такі, як метання гирі, перетягування канату, штовхання колеса.

Вісім найкращих громад виставили на старт свої  команди. 


Боромлянські спортсмени домінували майже на всіх майданчиках, здобуваючи місця у призовій трійці в більшості видів. На відмінно виступили тенісисти Іван Федоришин та Світлана Гречаненко, які здобули перше місце. Футболісти пройшли свою групу і лише у фіналі поступились господарям-краснопільцям. З бронзою були шахисти та силачі-канатці. А Сергій Проневич на якусь мить поступився лідеру у штовханні колеса.

  • Перших місць у нас небагато, але завдяки стабільним результатам протягом всього змагального турніру, де ми майже в кожному виді входили до призів, вдалося вибороти перше загальнокомандне місце, - прокоментував результати змагань представник команди-переможниці, спортінструктор Боромлянської сільської ради Володимир Євтєєв.

Першим з перемогою прямо на місці змагань спортсменів своєї громади привітав сільський голова Боромлянської ОТГ Василь Романіка, який приїхав з командою у Краснопілля і підтримував своїх спортсменів упродовж всього турнірного дня. 


Тепер переможці обласної спартакіади поїдуть на всеукраїнську спартакіаду, де захищатимуть честь Сумщини.

Комментариев: 0
Добавить комментарий