ФК "Тростянець" оформив виїзну нічию в дебютному матчі у другій лізі ПФЛ

У першому турі чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги, ФК «Тростянець» проводив гру на виїзді в місті корабелів – Миколаєві, проти однойменної команди. На 11 хвилині з пенальті гол забив тростянчанин Сергій Сліпухін. Господарі відігралися у другому таймі за 20 хвилин до закінчення матчу.

Хоча поєдинок відбувався на центральному стадіоні міста, відеотрансляцію господарі чомусь не зуміли організувати, що не на жарт обурило глядачів соцмереж, які наживо не мали змоги проглянути цей двобій. 

Треба сказати, що до чемпіонату України ФК «Тростянець» підійшов зі значно оновленим складом. Навіть в останні дні перед стартом чемпіонату головний тренер С.Коритник заявив, що крім вже зроблених дозаявок, клуб може підписати ще кількох. Так, у тренувальному таборі «Тростянця» знаходяться 28-річний воротар Роман Чопко (в минулому гравець таких клубів, як «Нива» Тернопіль, «Гірник-Спорт», «Буковина»), 32-річний центральний захисник Віталій Полянський («Волинь», «Буковина», «Нікополь») і 31-річний вихованець «Динамо», нападник Віктор Сахнюк («Таврія», «Буковина», «Дніпро» Черкаси).  

Комментариев: 0
Добавить комментарий