Народні депутати від Сумщини з парламенту запросили українців на свято в Підопригори

Народні депутати України від Сумщини, зокрема Тетяна Рябуха, Михайло Ананченко, Микола Задорожній під час брифінгу у Верховній Раді запросили всіх українців на святковий захід в селі Підопригори, що на Лебединщині Сумської області, що відбудеться з нагоди святкування Дня Державного Прапора України та 30-річчя Незалежності України.

Народні депутати нагадали, що цей патріотичний захід пройде 20 серпня просто неба неподалік села Підопригори. Цей мистецький захід вже отримав статус всеукраїнського і проходитиме цьогоріч під патронатом Міністерства культури, на нього будуть запрошені 
На заході будуть презентовані територіальні громади Сумської області та представлені курені від кожного району чи громади, в яких можна буде ознайомитися із туристичними маршрутами, роботами майстрів народної творчості, іншими унікальностями краю. А одним із девізів цьогорічного фестивалю буде «Подорожуй Сумщиною смачно!». Тож на гостей чекатимуть і гастрономічні родзинки регіону.

Крім того, за словами нардепів від Сумщини, на фестивалі виступатимуть як артисти із Сумщини, так і популярні українські виконавці та колективи, в тому числі планується виступ студії «Квартал-95». Також гостей чекатимуть розваги для дорослих та дітей, різноманітні конкурси тощо.

Всі гості та учасники фестивалю виконають Гімн України. У минулі роки це одночасно робили від 100 тисяч до 150 тис. людей.
Дістатися місця проведення мистецького фестивалю можна буде на спеціально організованих автобусах, що курсуватимуть з усіх районів Сумської області, а для власних транспортних засобів будуть безкоштовні місця під паркування.
- Запрошуємо всіх, хто бажає відзначити 30-річчя Незалежності України в атмосфері національного єднання, завітати на фестиваль, що відбудеться 20 серпня в селі Підопригори, – наголосила під час брифінгу голова організаційного комітету із проведення фестивалю "Підопригори-2021" Тетяна Рябуха.
Комментариев: 0
Добавить комментарий