Непродумані кадрові рішення за рахунок громади?

   Думка трудових колективів, органів місцевого самоврядування не мають значення при прийнятті кадрових рішень головою Сумської обласної ради Віктором Федорченко. Так вважають партійці «НАШОГО КРАЮ» і наводять приклади останніх кадрових призначень 

   Раніше ми повідомляли про раптові кадрові перестановки наприкінці навчального року в Путивльському фаховому коледжі. Подібна ситуація повторюється у Свеському психоневрологічному інтернаті Шосткинського району. Виконуючого обов’язки директора Андрія Баклана, який пропрацював у закладі 14 років та знає його специфіку, без попередження, без зауважень до його роботи раптово змінили. 
Новим виконуючим обов’язки директора призначено Оксану Чайку, яка мешкає у Ямполі і раніше не працювала у закладі.
   - Після обрання мене головою громади, я говорив, що інтернатом буде керувати людина, яка знає заклад, буде його розвивати. І колектив і я направляли до обласної ради звернення щодо підтримки кандидатури Андрія Баклана. Але, як бачимо, нас не почули. А тим часом, в інтернаті є нагальні питання, які потребують оперативного вирішення», - говорить Сергій Киркач, голова Свеської громади.
   Такі кадрові «експерименти» голови обласної ради Віктора Федорченка, на думку партійців «НАШОГО КРАЮ» негативно впливають на управління комунальним майном та призводять да зайвих видатків з обласного бюджету.
 

  - Такі непродумані кадрові рішення проводяться за рахунок бюджету громади Сумщини. Хочу нагадати про ліквідацію та відновлення роботи управління коммайна облради. Ми ще проінформуємо громадськість скільки це коштувало обласному бюджету. І це при відсутності фінансування обласних програм з охорони здоров'я та інших важливих програм. Наша фракція партії "НАШ КРАЙ" в обласній раді проти таких експериментів, а, головне, виступає за те, щоб комунальними підприємствами керували люди, які є професіоналами в своїх галузях і можуть ефективно керувати установами», - зазначає Валерій Волков, голова фракції партії «НАШ КРАЙ» в обласній раді. 
Комментариев: 0
Добавить комментарий