СК «Тростянець» отримав професійний статус і право виступати у другій лізі ПФЛ

Відповідне рішення оприлюднено на ХХІХ Конференції Професіональної футбольної ліги України, яка нещодавно пройшла в столичному готелі «Русь». 


В заявочних документах до другої ліги ФК "Тростянець" змінив абревіатуру на – «АС СК Тростянець». Для проходження в професійну лігу клуб виконав мінімальні вимоги УАФ щодо правових, кадрових та інфраструктурних критеріїв, пройшов фінансовий аудит, після чого і одержав право брати участь в професіональних змаганнях з футболу серед команд другої ліги.

Домашні ігри клуб буде проводити на стадіоні ім. В.П.Куца в Тростянці, який вміщує 1100 глядачів. Готує команду до змагань  головний тренер Сергій Коритник, який із цим клубом пройшов шлях із місцевих змагань до другої ліги. Свого часу грав за охтирський «Нафтовик-2». Серед лідерів команди 24-річний нападник Максим Мигаль, який забив у минулому сезоні 6 м’ячів у 22 матчах. Ще одним лідером є 23-річний атакувальний півзахисник Євген Проданов, який колись подавав надії в ФК «Маріуполь» і «Металіст-1925», до цього грав за «Яруд». 

Крім «АС СК Тростянець» від Сумщини у другій професійній лізі гратимуть ФК «Суми» та «Вікторія» з Миколаївки. Старт чемпіонату з футболу серед команд клубів другої ліги Професійної футбольної ліги України сезону 2021/2022 запланований на 25 липня 2021 року.

Комментариев: 0
Добавить комментарий