Оргкомітет концерту в Підопригорах обіцяє приємно здивувати глядачів зірками шоу бізнесу

Днями на Лебединщині Сумської області неподалік села Підопригори зібрався обласний оргкомітет концерту, присвяченого Дню Незалежності України, який пройде за участі Кварталу-95. Засідання провели прямо серед поля, де традиційно відбувається дійство, передає телеканал "ATV" https://youtu.be/796e6NufoH8 . 

Обговорили питання місця встановлення і облаштування сцени, інших інфраструктурних об`єктів, підвозу людей. Члени оргкомітету не приховували бажання і наміру зробити цьогорічний концерт ще потужнішим, ніж це було раніше, адже відбуватиметься він в ювілений 30-й рік Незалежності України.
  • В цьому році ми просто зобов`язані встановити новий рекорд відвідуваності. Роботи по організації цього мистецького заходу буде багато – і організаційна частина, і  сам концерт. Але я впевнений, ми – оргкомітет і всі зацікавлені люди, впораємося, - говорить член оргкомітету, народний депутат України Михайло Ананченко. 
Підтримує проведення фестивалю і Сумська обласна рада.
  • Обласна рада взяла на себе дуже серйозну відповідальність – провести святкування 30-річчя Незалежності України на найвищому рівні. І серед низки заходів разом з народними депутатами нам треба організувати і цей концерт так, щоб всі люди залишилися задоволеними, - говорить голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко.
Чим Підопригори здивують глядачів цього року, члени оргкомітету не розкривають. Але вже відомо, що виступить Квартал-95, найяскравіші мистецькі таланти Сумщини. Будуть і топ-зірки шоу бізнесу.
  • Ми вже обговорюємо, хто виступатиме на сцені з вітчизняних зірок топового рівня, поки що не будемо розкривати наші плани, але можу сказати, що всі приємно здивуються тим артистам, які вийдуть на сцену, - говорить голова оргкомітету з проведення фестивалю в Підопригорах народний депутат України Тетяна Рябуха.
То ж, 20 серпня лаштуємось у Підопригори на концерт, аби разом відсвяткувати 30-у річницю Незалежності України.
Комментариев: 0
Добавить комментарий