У Тростянці відкрили перший магазин без продавців

Широкий асортимент товарів, м`ясні сомельє та індивідуальний підхід до кожного покупця – у Тростянці Сумської області відкрили магазин нового формату «М’ясомаркет» у колаборації з «М`ясорубкою».

Візитною карткою «М’ясомаркету» є відсутність продавців. Замість них покупців обслуговують і консультують професійні м’ясні сомельє. Це одна з головних відмінностей нового торговельного закладу від інших магазинів. Вони допомагають вибрати товар та ще й порадять, як правильно його приготувати.

  • Готуючись до роботи, ми пройшли спеціальні семінари і курси підвищення кваліфікації. Постійно працюємо над удосконаленням знань. Рада, що працюю в такому сучасному магазині, де завжди свіжа і якісна продукція, де до кожного покупця особлива увага, ми прагнемо їм допомогти порадою, підібрати саме ту покупку, за якою прийшла людина, - говорить м`ясний сомельє Інна Черновська.

Враховуючи нинішні карантинні обмеження, і продавці, і покупці перебувають в торговому залі в масках, а в самому магазині одночасно скупляється не більше восьми чоловік. На добру справу торгові ряди освятив настоятель Благовіщенського храму протоієрей Миколай.

Товарів на полицях дійсно багато. Асортимент на будь-який смак - очі розбігаються. Зокрема, м’ясо свіже, замариноване та готове, м’ясна кулінарія: курятина, свинина, яловичина, індичка. Водночас на поличках маркету можна знайти все, що потрібно для маринування м’яса, а також супутні продукти до столу – від бакалії та молочки до соусів і напоїв. Є тут і тростянецька продукція, зокрема хлібо-булочних виробників.

Жоден відвідувач не залишав магазин з порожніми руками.


  • Асортимент шикарний, є з чого вибрати. Купила куряче філе, йогурт, колбаски. Мені сподобалися ввічливість і особливий підхід до клієнта, - говорить перша покупчиня Світлана Рубан.
  • Я дізналася з преси про відкриття нового магазину і хоча живу в іншому мікрорайоні, спеціально приїхала автобусом на відкриття. І не жалкую. Купила два кіло груднини, кіло фаршу. Отримала в подарунок для шестирічної онучки Альбіни дитячу гру, - говорить пенсіонерка Ніна Іванівна.

З нагоди відкриття тростянчанам нараховували бонусні бали за програмою лояльності, дарували сендвічі, пепсі, а дітлахам – іграшки з магнітними пазлами.


Тростянецький «М’ясомаркет» став 77 подібним магазином в Україні, з яких найбільше їх в Сумській області.

Комментариев: 0
Добавить комментарий