23 червня у Тростянці відкривається ультрасучасний «М’ясомаркет» без продавців!

Це не просто магазин, це гастромаркет нового формату – місце, куди хочеться повертатися знову і знову!  Під час відкриття тростянчанам будуть нараховуватися бонусні бали за програмою лояльності та даруватимуть смачні подарунки – сендвічі і напої Pepsi. А юних відвідувачів порадують безкоштовними магнітними наборами. 


У «М’ясомаркеті М’ясорубка» представлено великий асортимент м’яса та м’ясної кулінарії: курятина, свинина, яловичина, індичка… Придбати м’ясо можна в будь-якому вигляді – свіжим, замаринованим або готовим. Водночас на поличках маркету можна буде знайти все, що потрібно для маринування м’яса, а також супутні продукти до столу – від бакалії та молочки до соусів і напоїв.


Візитною карткою «М’ясомаркету» є відсутність продавців. Замість них покупців проконсультують професійні м’ясні сомельє. Ці люди знають про м’ясо більше, ніж про самих себе! Якщо ви вагаєтеся з вибором або взагалі не знаєте, що приготувати на вечерю, – тоді вам до них. Відповідно до ваших вподобань м’ясольє порадять, яку частину м’яса краще придбати, поділяться секретами приготування та найсмачнішими рецептами. Крім того, вони можуть самостійно замаринувати обраний вами шматочок, якщо забажаєте. Все для вашого комфорту!

 «М’ясомаркет М’ясорубка»  - тут завжди раді бачити та обслуговувати покупців!


Комментариев: 0
Добавить комментарий