У Тростянці відкрили двері пришкільні літні табори


Цього літа в більшості шкіл Тростянеччини працюватимуть літні табори. Їх відкриють там, де дозволяє епідемічна ситуація. Працювати будуть протягом червня та липня, де на дітей чекають спортивні змагання, конкурси, гуртки, екскурсії, словом – активний відпочинок.


 «Сьогодні відбулося відкриття оздоровчого табору "Сонечко" в нашому закладі. Діти з нетерпінням чекали літнього оздоровлення. Весела руханка, конкурс малюнків на асфальті, збалансоване і корисне харчування, екскурсії містом та ігри на свіжому повітрі - все це пройшло в перший день роботи табору. Далі буде не менш цікаво», - розповіла директор школи №2 Світлана Бурлака. 


У загоні "Весела панда" цього ж закладу проходила розважальна вікторина "Барвисте літо". Діти відгадували загадки, відповідали на цікаві питання, складали прислів'я, грали в різні пізнавальні ігри. Переможці та учасники вікторини отримали призи та грамоти.

А бібліотекар закладу В.В.Буян завітала до табору і провела для учнів вікторину "Мої улюблені казки".

Літнє оздоровлення розпочалося і в Тростянецькому закладі загальної середньої освіти №3. Тут 14 червня відкрився пришкільний табір «Веселка». Цього дня школа гостинно прийняла в свої обійми 150 дітей, які не захотіли прощатися з нею, а вирішили ще частину літа провести зі шкільними друзями.

Комментариев: 0
Добавить комментарий