Благодійний фонд сумського лікаря подарував Боромлянській школі спортивний інвентар

В школах пролунали останні дзвоники. У одних учнів - екзамени, а для більшості дітей вже почалися канікули. Щоб вони проходили активно і насичено, цьому сприяють дорослі, серед них і спонсори. 

Саме це продемонстрували представники «Благодійного фонду Олександра Ємця» - відомого сумського дитячого лікаря, який, на жаль, наприкінці минулого року пішов у вічність. Представники фонду на початку літа передали Боромлянському навчально-виховному комплексу спортивний інвентар - футбольні та гімнастичні м'ячі, пазл-покриття для підлоги дитячих кімнат, набори для бадмінтону, скакалки, гімнастичні палиці, канат, обручі гімнастичні та інше. Крім цього, надали призи для загальношкільної спартакіади - сумки спортивні, шагоміри, зарядні пристрої, кружки для напоїв, ручки.

Почесну місію передачі дарунків виконала близька родичка відомого лікаря - Тетяна Ємець, яка проживає в Боромлі. 
Благодійний фонд не випадково обрав об`єктом благодійності cаме цю сільську школу. Саме в Боромлі Олександр Ємець народився у 1963 році. В цій школі навчався. А потім все своє життя присвятив медицині - працював дитячим лікарем-дерматологом, завідувачем відділу дерматології, головним лікарем Сумської міської дитячої лікарні ім. Святої Зінаїди, яку очолював з 1997 року. 
У 2009 році О.Ємцю присвоїли звання "Заслужений лікар України". Останні місяці допомагав дітям боротися з COVID-19. Наприкінці минулого року його не стало 

Лікар О.Ємець все життя присвятив дітям. Сьогодні заради здійснення дитячих мрій працює Благодійний фонд його імені, який створили у травні цього року його рідні і друзі. Фонд продовжує справу лікаря в підтримці підростаючого покоління. Як бачимо, не стоїть і осторонь потреб рідної школи відомого земляка.
Комментариев: 0
Добавить комментарий