Валерій Волков: «Дорога – це життя села»


На автошляху місцевого значення Корольки – Скуносове Путивльської громади розпочався поточний ремонт 3  кілометрів дорожнього покриття. А фактично це будівництво нової дороги, адже стара була розбита вщент. Сталося це завдяки об’єднанню зусиль депутатів обласної ради від партії «НАШ КРАЙ», місцевої громади, кооперативу «Ярославна» та підтримці керівництва області.


«Розвиток сільських територій – це пріоритет партії «НАШ КРАЙ». Для села дорога – це життя. Це робочі місця. Без дороги це не село, це хутір», - зазначає Валерій Волков, голова фракції партії «НАШ КРАЙ» у Сумській обласній раді, директор кооперативу «Ярославна».


Дорогу не ремонтували з моменту будівництва. Зруйноване покриття, численні ями та вибоїни – це звична картина для сільських жителів. Місцеві жителі фактично були відрізані від центру громади. А це і проблеми з оформленням документів, наданням екстреної медичної допомоги та відвідуванням дітьми школи. 

«Завдяки командній роботі депутатів нашої громади, депутатів обласної ради та підтримці лідера «НАШОГО КРАЮ» Андрія Деркача наша громада отримає в цьому році значні кошти на ремонт доріг. Це перша дорога, яку ремонтують. А в планах ремонтні роботи будуть тривати три квартали цього року», - говорить Костянтин Гаврильчук, голова Путивльської громади.

Комментариев: 0
Добавить комментарий