Здоров’я дітей чи сімейний бізнес мера Тростянця?

Відповідно до документів, які мають представники партії «НАШ КРАЙ», відповідь очевидна. Адже дві з трьох організацій, що поставляють продукти в заклади освіти Тростянецької громади належать близьким родичам міського голови Юрія Бови, а ТОВ «Сумська продуктова компанія», певно що має припис контролюючого органу про постачання неякісних продуктів у заклади освіти


Крім того, на думку представників партії «НАШ КРАЙ», прослідковується імовірність корупційної складової та сприяння у веденні бізнесу представникам родини міського голови Юрі Бови, зокрема, підприємцям Геннадію Вовку та Крістіні Бові, які, на думку, зокрема, депутата  від політичної партії «НАШ КРАЙ» Віктора Бочкарьова не мають відповідних дозвільних документів для постачання продуктів у заклади освіти.

- Не маючи цих документів, підприємцям заборонено постачати продукти в заклади освіти. Вони не є виробниками продуктів харчування, тому гарантувати безпечність продуктів для дітей вони не можуть, - говорить Віктор Бочкарьов, депутат Тростянецької міської ради від політичної партії «НАШ КРАЙ».

ТОВ «Сумська продуктова компанія» взагалі має припис головного управління Держпродспоживслужби у Сумській області, в якому чітко вказані порушення при постачанні продуктів харчування до закладів освіти та вимогою вилучити і знищити ці продукти. Попри такі зловживання, Тростянецька міська рада і надалі продовжує співпрацювати з постачальником. 

Звернення депутатів «НАШОГО КРАЮ» щодо публічного розслідування цих фактів міська влада Тростянця ігнорує. У мерії «в упор» не бачать ні корупції, ні порушень при закупівлі продуктів харчування для закладів освіти.

Натомість, фракція «НАШОГО КРАЮ» не полишить питання якісного і безпечного харчування дітей, а усі документи спрямує до правоохоронних органів. 

Діти громади не мають бути заручниками корупції! 

Комментариев: 0
Добавить комментарий