У Тростянці до Великодня волонтери фонду "Наше майбутнє" роздають освячені паски

Акція проводиться за підтримки благодійного фонду «Наше майбутнє» народного депутата України А.Деркача. Її мета - допомогти насамперед найбільш уразливим верствам населення належно відсвяткувати Великдень. 

Головні складові подарункового набору – паска і вітальна листівка. «Світле свято Воскресіння Христового дарує надію, спонукає замислитися над головними життєвими цінностями, наповнює душі добром, а серця – любов`ю. Нехай в ці радісні дня разом зі святковим церковним дзвоном у кожну сім`ю прийдуть благополуччя і злагода!» - написано в ній і підписано народним депутатом Андрієм Деркачем та депутатом Сумської обласної ради від партії «Наш край» Валерієм Волковим.

Паски освячені. Відповідний обряд перед роздачею пакунків здійснив протоiєрей Олексій Родіонов, благочинний церков Глуxiвського церковного округу. 


-        Ця акція допоможе людям долучитися до святкування та дотриматися традицій свята, - говорить отець Олексій.

Тільки на Тростянеччині за один вчорашній день волонтери та місцеві депутати роздали, як благодійну допомогу, понад сімсот Пасхальних наборів від благодійного фонду «Наше майбутнє». Переважна більшість з тих, хто їх отримав – пенсіонери, малозабезпечені, інваліди, багатодітні родини. 

– Своїми діями ми прагнемо донести нашим людям Великодню радість,   вітаючи, ми бажаємо землякам здоров`я, миру і Божої благодаті, - говорить депутатка Тростянецької міської ради, лідер фракції "Наш край" Інна Борисенко.

Вдячні організаторам та волонтерам акції і прості тростянчани, про кого так потурбувалися, кому зробили приємні презенти.

  • Дуже приємно, що в наш нелегкий час є люди, які готові доброзичливо допомогти іншим, - говорить залізничник Леонід Вікторович Лук`янов.
  • Для нашої сім`ї цей подарунок вкрай доречний, враховуючи маленьку пенсію і бажання накрити на Великдень справді святковий стіл, - радіє родина Олександра та Ніни Слинько. 
  • Дякуємо, що взяли на себе частину наших турбот, нам з онуком дуже приємно, - говорить пенсіонер Микола Павлович Бондаренко. 

Передали подарункові набори і частині лікарів Тростянецької міської лікарні.

-        Медики сьогодні перебувають на передньому краю боротьби з коронавірусом і одночасно вони в зоні найбільшого ризику захворювання на нього. Тому нехай Господь дарує їм міцного здоров`я, а ці подарунки додадуть настрою і прикрасять їхній святковий стіл, - додає депутат міськради від фракції "Наш край" Віталій Поляковський. 

Координатор акції депутат Сумської обласної ради Валентин Добров запевнив, що волонтери встигнуть до Великодня роздати всі підготовлені набори, щоб максимальна кількість людей відсвяткували Воскресіння Христове за православними традиціями.

Комментариев: 0
Добавить комментарий