Великоднього святкового настрою тростянчанам додає «Писанковий дивосвіт»


Щоб створити Великодній настрій, у Тростянці вирішили провести свято-конкурс писанки - «Писанковий дивосвіт Тростянеччини».


Мистецький проєкт було започатковано, аби долучити жителів громади до розмальовування писанок виходячи не тільки з сталих українських традицій, а й з власної уяви кожної людини. Обмежень ніяких – до конкурсу запрошувалися всі бажаючи, яким потрібно було в період з 14 по 28 квітня подати власні творчі вироби до відділу культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької міської ради. 

Учасникам проєкту пропонувалося надавати писанки, крашанки, мальованки з будь-якого природнього чи штучного матеріалу – дерева, пенопласту, пластику, виготовлені у будь-якій техніці: пап`є маше, солоне тісто і т.д. Номінацій дві - «Традиційна писанка» та «Сучасна писанка».

Підведення підсумків відбудеться в міському парку ім. П.І.Чайковського 30 квітня, де розгорнуть виставку робіт. Організатори через соціальні мережі вже попередили бажаючих, хто вирішить прийти на заключний етап конкурсу, що проходитиме він з дотриманням всіх карантинних вимог. Якщо ж «червона зона» раптом не дозволить очної участі, то підведення підсумків проведуть дистанційно, а переможців привітають в телефонному режимі. 

Комментариев: 0
Добавить комментарий