COVID-19 уразив Тростянецький суд. Робота установи не зупинена

У Тростянецькому районному суді Сумської області відразу кілька працівників захворіли на коронавірус. Однак робота установи не зупинена, працює за звичним графіком, аби забезпечити громадянам доступ до правосуддя. 

Як повідомляється на сайті установи, двоє з трьох суддів продовжують розглядати справи, на своїх місцях і працівники апарату та технічний персонал. 

У суді дотримуються всіх карантинних вимог, які відповідають обмеженням для «червоної» зони, у якій перебуває Сумська область з 24 березня. З метою убезпечення відвідувачів та працівників суду від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції, суд звернувся до громадян за можливості утримуватись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають їхньої обов’язкової присутності. Рекомендують звертатись до суду чи  отримати відповіді на запитання не виходячи з дому, використовуючи для цього альтернативні шляхи звернення: підсистему «Електронний суд»; електронну чи звичайну пошти; телефоном (телефонний довідник суду є на сайті суду).

Отримати ж інформацію про рух тієї чи іншої справи відвідувачі також можуть дистанційно - на офіційному вебсайті суду https://tr.su.court.gov.ua.

Комментариев: 0
Добавить комментарий