Віталій Поляковський: «На шару» Бові жити краще»

Депутат Тростянецької міської ради від партії «Наш край» Віталій Поляковський, як і обіцяв, записав чергове відеозвернення до виборців Тростянецької громади. Цього разу він торкнувся теми – чи так вже необхідно було купляти для мера позашляховика за 1,3 мільйона гривень, а також депутат зупинився на деяких інших темах.

Пропонуємо тезисно ознайомитися з виступом міського депутата.    

«24 березня Тростянецька міська рада здійснила ганебну для себе покупку в умовах важкого часу для громади і всієї країни – елітний кросовер Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD Premium за 1,29 млн. грн. Для кого це було зроблено? Для виборців чи особисто для мера? Питання всім зрозуміле – для Юрія Бови. І сам він цього не приховує. Відповідаючи на запитання мого колеги, депутата від «Нашого краю» Олександра Кетова, міський йому прямо сказав: «Щоб їздити комфортно до Києва». 

Мер не подумав, що перш ніж йому було на посаді комфортно, він повинен подбати про комфорт мешканців громади, щоб їм поліпшення зробити хоч в чомусь. Наприклад, поміняти на новий хоча б метр – не кажу вже за кілометри – водопроводу. Чи десь на околиці дорогу зробити. Скільки їх у нас – розпочатих з ремонтом і кинутих – Зарічна, Гаївська, Радомлянська… Або купити ще один автобус. Люди зі Смородиного благають відновити рейсовий автобус, бо пішки ходять в місто і назад додому, у кого власного автомобіля немає. Колись той маршрут обслуговував приватний перевізник Марченко О.В. Тоді автобус ходив справно і в дощ, і в сніг. У Бови ж чомусь цього не виходить.

Пам`ятаю, ще коли автобусні перевезення забезпечували приватні перевізники, як тоді Ю.Бова на них кричав за спроби підняти ціни на проїзд – мовляв негідники, про людей не дбаєте. Вижив з ринку перевезень приватних підприємців. І відразу ж підняв вартість проїзду. І ніде ніхто мера за це не сварить, ніхто не цікавиться, чи посильною така ціна є для більшості населення. А Бова руки потирає і продовжує людям брехати. 

Про ті ж автомобілів, яких немає для його поїздок в Київ. На справді, сьогодні в міській раді легкового службового автотранспорту і без Toyota вистачає. Крім кількох своїх, районна рада після ліквідації передала місту сім легкових автомобілів. Можливо, не всі вони в такому ідеальному, як хотілося, стані, але за ті гроші, що потратили на придбання одного автомобіля, можна було б поремонтувати і привести в робочий стан весь автопарк міськради. 

Невже ті мешканці громади, які мають автомобілі і вони у них ламається, відразу біжать купляти щось новеньке? Ні. Так можуть робити тільки хитруни на зразок Юрія Бови. Він уміє розповідати красиві байки, а сам тим часом свого не упустить.

Наприклад, одна з останніх Бовиних байок про те, яке розвалене приміщення передали міській раді районна рада. Але це неправда, Бо останні п`ять років районна рада була що міська - повністю контролювалася Бовою. На її чолі посідали його ж люди. Корж Андрій Володимирович, який був на той час головою райради, був ставлеником «Сили людей» і на останніх виборах теж балотував від «Сили людей». Тільки за нього не проголосували. Заступник Коржа – Олексій Вікторович Котко, теж від партії «Сила людей» і сьогодні Бова його забрав до себе в міськраду і наділив не останньою посадою. Та й депутатська більшість в Тростянецькій райраді минулого скликання теж була за «Силою людей». Тобто, вся повнота влади на рівні районної ради була підконтрольна Бові. Вони і грошима райради користувалися, як своїми. І дуже спритно. Давайте пригадаємо, як районні і міські керівники спритно «освоїли» 2 мільйони гривень коштів з нашого з вами бюджету для добудови багатоквартирного будинку по вулиці Богдана Хмельницького. Хвалилися, що будуть квартири для лікарів. І що маємо? Невідомо куди зникли кошти, і квартир медикам в тому будинку не дали. Нічого давати. 

Ось така вона правда про мера, який продовжує паразитувати на нашому з вами бюджеті. Ніхто не проти, щоб Бова їздив на Тойоті. Нехай купляє чи автомобіль преміум-класу, чи вертоліт. Тільки за свої гроші, а не громади. Але ні, такого ми не бачимо. Бова продовжує жити «на шару» із року в рік», - резюмує депутат міської ради Віталій Поляковський.

Комментариев: 0
Добавить комментарий