Депутат Тростянецької міськради Поляковський розповів, від чого йому прикро за свого мера

Віталій Поляковський - депутат Тростянецької міської ради Сумської області від партії «Наш край». Нещодавно саме його не пустили до ефіру в телекомпанії Тростянецької міської ради «Тростянець», куди він прийшов, аби прозвітувати перед виборцями за свою роботу. Та депутата це не зупинило. Він записав відеозвернення до своїх виборців, розмістивши його в соцмережі на одному із місцевих акаунтів.  

Почав свій виступ з комунальної телерадіокомпанії і хто, на його думку, міг заборонити його ефір: «Телерадіокомпанія «Тростянець» належить нашій територіальній громаді, людям, які в ній живуть. А ніяк не міському голові Ю.Бові, який нею негласно керує, перетворившись таким чином в «удельного князька».

Чому він це робить? Бо боїться критики, правди. Він - боягуз, і я це кажу відповідаючи за слова. На сьогодні я не знаю жодного мера не тільки в Сумській області, а й в Україні, який користується персональною охороною. А він має персональну охорону. Мабуть, є чого боятися чоловікові. Бо як він сам каже, близько трьох останніх років ходить він з охороною. То розповідав, що хтось готує на нього замах, то хтось підкупив поліцію для його дискредитації. Але насправді нічого з цього не підтверджується. 

Брехав він, і коли говорив, що на нього складені протоколи про корупцію за сфабрикованими фактами. На тому ж комунальному телеканалі запевняв громаду, що коли почнеться суд, то він прийде і всі обвинувачення проти себе розіб`є. А що ми побачили насправді?  Шість місяців він під всіякими приводами уникав початку розгляду справи по суті – то сам не з`являвся на судові засідання, то не було його адвоката. І затягнув розгляд справи до того часу, аж доки її не закрили через закінчення строку розгляду. Тільки ось суддя виявилася принциповою – справу то закрила, але міського голову Бову винним у корупції визнала. То скажіть, я що не прави, що Бова – боягуз?

І з доступом місцевого телебаченням у людей проблеми саме через тиск на це ЗМІ. Між тим, на його створення було витрачено біля 5 млн. гривень жителів громади, а ніяк не особистих коштів Юрія Бови. Крім того, щороку на утримання телерадіоканалу витрачається від 1,5 до 2 млн. грн. Насамперед, це заробітна плата. Очевидно, саме цим і тримає мер журналістів на «короткому поводку», даючи негласні вказівки, кого в телеефір пускати, кого – ні. 

Я розумію, що сьогодні відкриті двері до комунального телеканалу для прислужників міського голови. Тих самих депутатів від «Сили людей». А особливо його особисто - дивлячись комунальне телебачення тільки те й бачимо, як самого Юрія Бову. Якщо він такий багатий, як пишуть місцеві ЗМІ, що входить до трійки найбагатших мерів області, і якщо так любить щеголяти на телеекрані, то він би міг за свої кошти відкрити своє телебачення і говорити там все, що забажає. 

А не жити за кошти мешканців громади, як це ми вже бачили неодноразово. То позашляховик для міської ради за 1,3 мільйона гривень куплять, який вже стоїть під мерією. То на утримання футбольної команди більше 10 мільйонів виділять. 

Так, за свої забаганки тростянецький мер не хоче платити зі своєї кишені. Він вважає, що заплатять жителі громади, які справно поповнюють бюджет міста. Йому не цікава думка людей. Він сам за всіх вирішує. І він це і демонструє чи не щодня, самостійно розпоряджаючись нашими коштами.

І від цього мені прикро за міського голову».
Комментариев: 0
Добавить комментарий