Юні футболісти двох сусідніх областей у Тростянці розіграли кубок "Nika Cup 2021"

У Тростянці Сумської області на стадіоні імені В.Куца проходить серія  дитячих турнірів "Trostyanets Nika Cup 2021". У першому з таких на футбольний газон вийшли хлопчаки наймолодшої вікової групи – 2011-2012 року народження. 

Чотири дні тривало суперництво - з 20 по 23 березня. Участь у ньому взяло 10 команд:  «Академія спорту», «Академія спорту-2» (обидві Тростянець), ДЮСШ-Мамішвілі (Конотоп), ДЮСШ-8, Динамо, Олімп-Зміїв (усі Харків), БМК (Безлюдівка), КДЮСШ (Суми), Мрія (Куп'янськ), ДЮСШ-Юність (Лозова).

Ігри проходили на майданчику 60х40 метрів зі штучним покриттям у форматі 8+1. Зранку і до самого вечора не стихав дитячий азарт. Приємні спогади, маса задоволення і незабутні враження залишилися у кожного учасника,. Більшість тренерів, коментуючи участь своїх вихованців, говорили, що тут для них найважливішим був набутий досвід. Адже для багатьох незвичним був як формат, так і стислий графік ігор, коли щодня доводилося грати по одній-дві гри. Сподобалася і організація - харчувалися учасники змагань в одному з міських ресторанів, проживали всі ці дні – в міському готелі. 

До останнього ігрового дня питання про переможця залишалося відкритим. Всі команди продемонстрували гарну гру. Але у фіналі зустрілися найсильніші - юні футболісти ДЮСШ №8 з Харкова та ДЮСШ-Мамішвілі з Конотопу. Запекла гра, напруження з першої до останньої хвилини і лише один гол, який і вирішив долю першого місця. Чемпіонами турніру стали харків`яни. Друге місце здобула команда з Конотопу. До речі, її нападник Артем Осадчий став кращим бомбардиром чемпіонату.


Організатори змагань подбали, щоб незалежно від зайнятого місця, кожна команда, кожен юний футболіст, отримали на згадку подарунки та презент.

Комментариев: 0
Добавить комментарий