Чоловіки Тростянецького «Нашого краю» привітали жінок зі святом весни


Перше весняне свято – 8 Березня –  святкують, як день шанування жінок. Першими в Тростянці представниць прекрасної половини людства привітали партійці «Нашого краю», які вивісили в самому центрі міста величезний банер з поздоровленням від лідера партії в Сумській області, народного депутата України Андрія Деркача та керівника Тростянецького партійного офісу, директора підприємства «Тростянецька цегла» Миколи Мірошніченка.


  • Кожен чоловік, який себе поважає, повинен вітати з цим святом жінок – рідних і близьких, колег по роботі та громадській роботі. Особливо приємно адресувати теплі слова «нашокраївським» жінкам, які не тільки дають лад вдома, виховують дітей, а ще й демонструють високу суспільно-політичну свідомість, разом з чоловічою половиною партії зуміли створити в місті і районі потужний політичний осередок «Нашого краю» з депутатським представництвом у всіх місцевих радах, - зазначив Микола Мірошніченко

Саме таким жінкам, які працею і позицією допомагають розвиватися громаді, чоловіки-активісти та місцеві депутати від «Нашого краю» передали весняні подарунки. Вручили їм традиційні весняні тюльпани, а також персональні Подяки від Андрія Деркача. В ній – з нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру – кожній висловлюється вдячність за особистий внесок у соціально-економічний розвиток громади, сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності та наполегливість під час виконання службових обов`язків.

Жіноцтво не приховувало здивування та захоплення, а чоловіки, вітаючи колежанок по громадській і партійній роботі, ще й ще раз бажали їм міцного здоров`я, сімейного затишку, мирного неба та радості, щоб їхні серця належали тим, хто їх любить і обожнює, і щоб з весною гарний настрій і квіти були постійними їхніми супутниками.

Комментариев: 0
Добавить комментарий