Президент порадив Роману Грищенку займатися іншими справами. І звільнив, призначивши на посаду губернатора Сумщини Сергія Пахольчука

Цього понеділка Президент України В.Зеленський звільнив Романа Грищенка з посади голови Сумської ОДА. Це кадрове рішення погодив і Кабінет Міністрів України - ще 4 листопада. Разом з Сумським губернатором, своїх посад позбулися керівники Івано-Франківської та Одеської областей. Виконання обов'язків голови Сумської ОДА покладено на Сергія Пахольчука.

Перед тим, як приймати рішення по Грищенку, прем'єр-міністр Д.Шмигаль сказав: "У контексті розвитку регіонів, хотів би підняти ще одну важливу тему: ефективності роботи губернаторів. Сьогодні відбудеться узгодження ряду кадрових питань, - сказав премєр і додав - Президент неодноразово наголошував на тому, що у нас немає касти недоторканних: якщо чиновник демонструє неякісну, неефективну роботу або десь не дотягує, будуть кадрові зміни.
Сам Роман Грищенко своє звільненя прокоментував так:
"Ті завдання, які ставилися, виконані. Зараз будемо займатися дещо іншою роботою. Частина команди залишиться на місці, щоб впроваджувати в подальшому проекти, і вводити в курс справи нового главу області", - сказав він.
Також додав: "Щодо подальшої моєї долі - все буде так, як запланує президент. Є завдання - ми їх будемо виконувати. В нашій області я б не назвав неефективною роботу. Подивіться просто за шкалою: з останніх місць, на які місця ми пересунулися. можливо, негативний коментар був не в відношенні нашої області ".
З дня звільнення тимчасово виконання обов'язків голови Сумської ОДА виконує Сергій Пахольчук. Президент України В.Зеленський призначив його указом №494 від 9 листопада, розміщеному на його офіційному сайті.
Комментариев: 0
Добавить комментарий