На виборах у Боромлянській ОТГ голова райради Андрій Корж програв голові сільради Василю Романіці з розривом у 35 відсотків

Особливістю нинішніх місцевих виборів стало те, як старі очільники громад з легкістю перемагають всіх своїх опонентів. Так, на Тростянеччині залишились на своїх посадах і Василь Романіка - Боромлянський сільський голова, і Юрій Бова - Тростянецький голова.

Між тим у обох конкуренція була не аби якою. Так, в Боромлянській ОТГ посісти у крісло голови громади мали бажання аж 11 претендентів. Серед бажаючих очолити цю сільську громаду були не тільки місцеві - боромляни, а й сумчани та тростянчани. Наприклад, серед кандидатів на Боромлянського сільського голову балотувався нині ще діючий голова Тростянецької районної ради Андрій Корж. Висунула його тростянецька "Сила людей". Але боромляни - не тростянчани. Вони більше довіряють ділам, а не гаслам, а з людей обирають тих, за ким конкретні справи. Тож перевагу віддали вже перевіреному - своєму. 

Ось як виглядає результативна таблиця голосування за посаду Боромлянського голови громади (результати попередні):
Романіка Василь Миколайович - 37,3%;
Марченко Ігор Дмитрович - 17,8%;
Сумцов Андрій Вікторович - 11,3%;
Рекуненко Ігор Іванович - 10,4%;
Шаповалов Іван Михайлович - 8,8%;
Басанець Олександр Миколайович - 4,5%;
Лисянська Людмила Іванівна - 4,1%;
Корж Андрій Володимирович - 2,6%;
Юрченко Андрій Іванович - 1,7%;
Троцький Василь Іванович - 1,0%;
Єрьомін Олег Анатолійович - 0,4%.
Таким чином, з великим відкривом в Боромлянській ОТГ перемагає вибори Василь Миколайович Романіка і його команда. А серед партій в фаворитах - ВО "Батьківщина".

Не захотіли змін в обличчях і в коридорах влади Тростянця. За неофіційними даними виборчих штабів, перегони на посаду очільника Тростянецької ОТГ завершилися з такими результатами (дані теж попередні):

Бова Юрій Анатолійович - 65,5%;
Мірошніченко Микола Васильович - 21,6%;
Бурлака Володимир Миколайович - 5,0%;
Водоп'ян Євген В'ячеславович - 3,4%;
Заяц Оксана Юріївна - 3,2%
Зоріна Любов Миколаївна - 1,2%.
Комментариев: 0
Добавить комментарий