Тростянецька «Батьківщина» підловила мера Бову на передвиборній брехні


Дві соціальні аптеки, дитячий садочок для залізничників, притулок для пристарілих, сонячні батареї, забудований промисловий парк, куряча ферма, два дитячі кафе у центрі міста, повний капремонт каналізацій, реконструкція очисних споруд, відновлення роботи Гаївського клубу, повна реконструкція всіх шкіл, світломузичний фонтан на Благовіщенській площі, реконструкція сміттєвого полігону… Все це – конкретні пункти з передвиборчих програм Юрія Бови різних часів, які ми - члени партії "Батьківщина" Тростянецького району уважно проаналізували. І можемо відповідально заявити - з більшості обіцяного нічого не виконано. Очевидно все це «незамінний» Бова (ну прямо як Путін чи Лукашенко) перепише вже в цьогорічну свою програму, як кандидат в мери. Щоб знову нічого не виконати…  

Вперше у програмі Ю.Бови обіцянка добудувати 90-квартирний будинок з`явилася ще у 2005 році


Після першого обрання мером Юрія Бови у 2005 році, у людей була надія, що ми станемо жити краще. Вони повірили молодому, енергійному чоловіку. Але з першого разу ця спроба не вдалася. Довірили Бові вдруге - можливо щось не вспів. Але знову осічка - краще люди жити знов не стали. Чого не скажеш за ме­ра та за його родину. Оби­рається він втретє, вче­т­верте… Але що саме цікаво, його програми, з якими він постійно йде на виборах, переписується з п`ятирічки в п`ятирічку - без змін. Тільки слова переставляються. А по суті з обіцяного за 15 років майже нічого не виконується.

Та є такі люди, які кажуть - багато зробив мер. І ми з цим згодні - дуже-дуже багато. Тільки ж не для вас, а для себе - гарного, і своєї родини. 

Цей довгобуд Ю.Бова обіцяє ввести в дію з 2005 року


Перший лозунг з його передвиборчої брехні - кожну п`ятирічку він здає п`ятиповерхову недобудову по вулиці Б.Хмельницького. Витрачено туди вже немало коштів, які кудись зникають, а недобудова якою була, такою і залишається. Останню суму в 2 млн. грн. мер з попереднім головою РДА Назаренком так гарно "освоїли", що по ним вже відкрита кримінальна справа. 


У промпарк "зарито" 3,7 млн. грн. Віддачі - нуль


Наступний брехливий лозунг - індустріальний парк "Тростянець". Парка немає і навряд чи буде. А ось кошти на нього вже потрачені, точніше сказати - "зариті" в землю. Тільки заривались вони вже не з Назаренком, а з Володимиром Голубничим, директором на той час підрядної будівельної організації. Це робилося у 2016 році. А сьогодні вже майже 2021-й. І тиша! А коштів, щоб ви розуміли, "зарили" майже 3,7 міль­йона гривень. І що саме ці­ка­во, ніхто не поніс ніякої відповідальності за марнотратство. Мов так і треба. На місті промпарку - гуляй-поле в бур`янах, а мали б бути обіцяні промислові об`єкти, переробка молочних продуктів, куряча ферма, рибне господарство та інше.

Сонячні батареї Ю.Бова обіцяє побудувати з 2016 року. дата здачі обєкту - вересень 2019 р.


Вже чотири роки, як на околиці міста мала б запрацювати сонячна електростанція на місті яблуневого саду. Історія ця стара. Але забути про неї не можна. Наш однопартієць Ві­талій Поляковський з небайдужими мешканцями посадили сад на місті смітника. Але відразу ж він став чомусь мішати меру. Вже в перший день, коли саджанці висаджували, Юрій Бова направляв працівників міліції, щоб вони заборонили цю добру справу. Але порушень з боку громадян не було, необхідні документи малися і правоохоронці поїхали ні з чим. І сад був висаджений і кілька років радував тростянчан.  На сьогодні немає ні саду Поляковського, ні громадського саду Юрія Бови, ні обі­цяних так довго сонячних батарей.


2018-й - Бова "чеше" про 400 млн. грн. інвестиційного буму. По вухам "проїхав" добре, інвестицій - не було і немає


Головним результатом всіх цих бовиних обіцянок, можемо з впевненість це стверджувати, мало б бути створення нових робочих місць. Але обіцянки виявилися брехливими. Тому і немає відповіді на питання - де ж вони, обіцяні нові робочі місця? Хоча ні, створив кілька. Наприклад, одне для керівника громадської організації "Січ" пенсіонера МВС А.Касьянова. На утримання цієї незрозумілої охоронної громадської організації витрачається в рік біля 200 тисяч з міського бюджету. 

З передвиборної брехні Ю.Бови у 2017 році


Ще створив мер робочі місця на телеканалі. Вже витрачено на цю забаганку біля 4 млн. грн. наших з вами коштів і кожного року на утримання ТБ йде біля 1,5 млн. грн. 

А чого сюди кошти є, а для створення виробництв - жодної копійки? Відпо­відь проста. Всі ви пам`ятаєте, що було в місті кабельне телебачення "Голос громади". Хай би воно і залишилось. Але Юрію Бові мало величі, бо вже кілька скликань вряд він хотів стати депутатом Верховної Ради. А тому для Бови стало замало лише тростянецької аудиторії для пізнання "його величності". От і задумав він розширити ефірний простір, створивши TVT, яке нині охоплює Тростянецький, В.Писарівський, Охтирський, Лебединський райони і навіть частину Полтавщини. 

Але знову ж таки, чому маємо оплачувати забаганки мера ми з вами, шановні тростянчани? Зрозуміло всім, що теле- і радіоканал зроблені якраз не для нас з вами, а виключно для піару Юрія Бови і його партії "Сила людей". Провели суботник, вигнавши на нього бюджетників у їхній законний вихідний, повдягали всіх в однакові футболки з партійною символікою, на які, до речі, теж витрачені сотні тисяч бюджетних грошей, і "крутять" сюжети місяцями, задурюючи людям голови, що краще Бови в Тростянці людини не існує – його і сина.

Сину з барського плеча - крісло мера у спадок


Пригадаємо, як рік тому Ю.Бова балотувався до Верховної Ради. Він був впевнений у своїй перемозі, як і в тому, що після своєї перемоги передасть нашу громаду в "надійні руки" сину - Руслану Бові. Пригадуєте, як про це говорив Ю.Бова в інтерв`ю своїй же газеті: "Син Руслан - активний депутат міської ра­ди… Після навчання у Ки­єві та Дніпрі Руслан повернувся в рідне місто… Упевнений, що Руслан Бова за­слуговує, аби продовжити мою справу на посаді мі­ського голови, як і в тому, що моє рішення підтримають і тростянчани". Виглядає, як у старі царські часи - місто синові у спадок. Це настільки треба відірватися від землі, "злетіти в космос", щоб таке видати!!! 

А що, у нас інших достойних людей немає та інші хлопці і дівчата менш гідні та не заслуговують на повагу? У мера, певно, це так. Бо думки тростянчан для нього не існує. По всіх питаннях без виключення.


То як нам жити далі, шановні тростянчани? 

Як бачимо, з роками у мера-Бови сформувався стійкий управлінський при­н­цип: для людей нічого, а для себе - все. І так нас багатообіцяюче дурять та грабують вже п'ятнадцять років поспіль. Чому грабують? Бо ми з вами не можемо змагатися у родинних статках з Юрієм Бовою та його сином. У нас з вами річний родинний дохід приблизно 80-100 тисяч, і то не у всіх. А ось у мера за минулий рік - 1,8 млн. грн. У його сина Руслана - 1,7 млн. грн. З лихвою вистачило б їм за свої кошти утримувати своє "кишенькове" телебачення і радіо, а не за рахунок міського бюджету.

Отак і живемо. На "рівних" правах. Ми впевнені, що кожна родина хотіла б мати такі статки, як у мера. Тільки мер не розуміє, що це частина і його роботи - створити умови, щоб люди ставали заможнішими. Але на жаль ми йому потрібні тільки на виборах. І все.

Сьогодні ми бачимо, як почалося все робитися у скверах, на вулицях, в будинках, щоб було видно, що мер, мовляв, на своєму місці. Тільки ми впевнені, що цим він нас підкупляє перед виборами. І якщо "підкуп" вдасться і ми знову проголосуємо за нього, то наступні п`ять років нас будуть знову грабувати і наживатися за наш з вами рахунок.


… Через два місяці відбудуться місцеві вибори. Будемо обирати мера і депутатів і ми. І щоб в черговий раз не наступити на ті ж самі "граблі", ми, члени партії "Батьківщина" сьогодні говоримо людям - думайте!!! А меру Юрію Бові і його «Силі людей» - досить брехати.


Павло Зленко, Віталій Поляковський, Микола Назаров та інші члени Тростянецької організації партії ВО «Батьківщина».

Комментариев: 0
Добавить комментарий