«Рука руку миє» - міський голова Юрій Бова свідомо приховує факти розкрадання бюджетних коштів місцевими чиновниками

Виступаючи на 36-й сесії Тростянецької міської ради, яка пройшла 22 липня, під час аналізу ремонту бібліотечних закладів, міський голова сказав, що йому відомі не тільки факти, а й прізвища людей, які зловживали і наживалися на місцевому бюджеті. 

«Я знаю чиновників, які працювали в районі раніше, вони би вкрали на таких об`єктах десятки тисяч гривень, а той сотні на різних проектах і тому подібне. Прізвища я називати не хочу. Можу привести з прикладами, як будувалися котельні, як ставилися котли в лікарні, непотрібні і неефективні. Взагалі непонятним чином як вони там тикнули. І багато іншого. Але це нехай залишиться в історії. Не будемо її ворушити», - сказав Юрій Бова.

Що мусив би робити в такій ситуації законослухняний громадянин? Дуже просто - написати заяву про злочини і подати їх до правоохоронних органів

Чому мер не робить цього? Очевидно тому, що написавши заяву до поліції на когось з «свого можновладного оточення», припустимо, адміністрації, міг би отримав в «обратку» такі ж заяви, тільки на нього самого. Наприклад, по «відмиванню» коштів на квартирах лікарям в добудові п`ятиповерхівки по Б.Хмельницького. Або на тій же лікарні і її котельні. По обом цим об`єктам на сьогодні поліцією ведуться кримінальні справи.

І чи не тому Бова приховує злочини, що сам вже давно "ходить" в корупціонерах? Ще у 2012 році він притягувався до відповідальності за корупційне правопорушення. В тому ж році офіційно потрапив у національний Реєстр корупціонерів.
Комментариев: 0
Добавить комментарий